SPAANS LEREN

Spaanse les bij TaalAmor

— Taalcursussen Spaans bij TaalAmor: ‘instromen kan op ieder moment, dus je kunt snel starten met het volgen van jouw lessen Spaans bij TaalAmor’ —

Wat biedt TaalAmor aan?

Taalcursussen voor ieder niveau. Altijd al Spaans willen leren? Schrijf je dan nu in voor een van onze cursussen. Instromen kan op ieder moment. 

Algemene informatie

De cursus Spaans voor beginners bestaat uit allerlei leuke thema’s waardoor je je al snel verstaanbaar kunt maken tijdens de vakantie. Onze lessen zijn klassikaal en in kleine groepjes. We werken aan de hand van de methode Aula en Con Gusto. Deze kun je bestellen via onze TaalAmor-shop. Ook hogere niveaus Spaanse les bieden we aan op onze verschillende locaties. Woon je in de omgeving van Leiden of Sassenheim? Dan hoef je niet ver te reizen om lessen Spaans op jouw niveau te volgen bij TaalAmor.

Wil je je inschrijven of heb je interesse voor één van onze andere taalcursussen? Neem dan contact met ons op, via het contactformulier.

Docenten

Onze docenten Spaans zijn Flora, Carolina, Marisa, Marga, Amy, Inma en Marlène. Zij verzorgen met veel enthousiasme de lessen Spaans bij TaalAmor. Zij bieden de ultieme begeleiding tijdens de cursus Spaans, door hun betrokkenheid en servicegerichtheid.

Met veel persoonlijke aandacht en coaching op maat zorgen zij voor een optimale begeleiding om de Spaanse taal goed te leren! Daarnaast doen alle deelnemers veel extra kennis over Spanje door hun kennis en passie voor het geboorteland.

Lesmethode

Voor de cursussen Spaans hanteren we de methodes Aula en Con Gusto. Wij geloven in onze manier van lesgeven, en geven veel aandacht aan technieken voor het voor het voeren van conversaties.

Talen
1
Courses
0
Students
0

Prijzen

Onze taalcursussen bestaan uit vaste pakketten. Wil je later instromen? Dat kan! Neem dan contact met ons op.

spaans

lEIDEN

spaans

15 lessen van 80

minuten

prijs


€300,-

spaans

Sassenheim

spaans

15 lessen van 80

minuten

prijs


€300,-

spaans

OEGSTGEEST

spaans

15 lessen van 80

minuten

prijs


€300,-

spaans

lISSE

spaans

15 lessen van 80

minuten

prijs


€300,-

Bij TaalAmor gaan de cursussen ALTIJD door. In het geval dat er 1 of 2 deelnemers zijn, dan verzorgen onze docenten 1 uur privé- of duoles. Wanneer, door tussentijdse instroom, het minimumaantal van 3 bereikt wordt, dan wordt de lesduur direct verlengd.

De prijzen zijn exclusief lesmateriaal. Heeft een deelnemer sterkte voorkeur om een boek te huren in plaats van te kopen? TaalAmor biedt bijna altijd de mogelijkheid om de benodigde boeken te huren gedurende de lesperiode, op verzoek van de deelnemer.

TaalAmor Reglement - Spaans cursus

Wij plannen geen lessen in tijdens (school)vakanties.

Vóórdat de cursus begint, ontvangt de cursist een factuur. Pas nadat de vergoeding voor de gehele cursus is voldaan,  is de inschrijving bevestigd. 

Wij garanderen kleine groepen en reserveren een plaats voor je. Mede daarom kunnen wij geen (gedeeltelijke) restitutie van het lesgeld geven, mocht er sprake zijn van een annulering. Het verzetten van privélessen is mogelijk in overleg met de docent, mits minimaal een week van tevoren doorgegeven. Het missen van groepslessen is altijd voor eigen rekening: groepslessen kunnen niet worden ingehaald.

Bellen of Whatsappen

any language!

Contact

any language!

Volg ons op social media

Facebook & instagram