Het team van TaalAmor

Het team van TaalAmor bestaat uit professionals met uiteenlopende karakters, maar de gemeenschappelijke deler is betrokkenheid. Met het hele team staan we voor een service die verder gaat dan het klaslokaal. Het team van TaalAmor, bestaande uit organisatoren en docenten, probeert ervoor te zorgen dat de cursisten hun doelen halen. Een optimale sfeer helpt daarbij: leren kan ook gewoon heel erg leuk zijn!

Walter de Roode

Oprichter van TaalAmor. Spant zich in om alle bedrijfsprocessen te optimaliseren. Probeert zowel de docenten als de cursisten te helpen en te ondersteunen.

Giulia Taddei

Oprichter van TaalAmor. Naast het verzorgen van lessen Italiaans, ondersteunt Giulia de docenten en zorgt ze ervoor dat alle cursisten non-stop de betrokkenheid van TaalAmor ervaren.

Flora

Vanaf het eerste moment is Flora actief geweest als docente Spaans bij TaalAmor. Zij is hèt voorbeeld voor alle docenten als het gaat om betrokkenheid en passie voor het lesgeven.

Cindy

De lessen van Cindy zijn aangenaam door haar enorme warmte. De cursisten nemen, naast de lesstof uit het boek, ook kennis van het improvisatie-talent van Cindy. Haar passie voor reizen en zang vormen een mooie aanvulling op de lesmethode van TaalAmor. Naast haar werkzaamheden voor TaalAmor is Cindy docente Nederlands in het middelbaar onderwijs.

freddijke

Fred

Fred is zeer ervaren als docent Nederlands. Zijn gedegen voorbereiding, doelgerichte aanpak en betrokkenheid als docent worden door ongelooflijk veel cursisten als zeer prettig ervaren. Fred houdt het tempo er goed in, waardoor de cursisten bovengemiddeld snel de door hen gewenste stappen kunnen maken. 

walter&pam

Pam

De structuur van NT2 docente Pam geeft veel cursisten een heel fijne leeromgeving. Pam zorgt ervoor dat er doelgericht stappen worden gemaakt en geeft de cursisten heel duidelijk aan wat er na iedere les van hen verwacht wordt. Daarmee faciliteert Pam een prachtige rechte weg richting het succesvol afleggen van de eindtoets van het beoogde niveau. Op en top professional dus!

DennisSchoutenTaalAmor

Dennis

TaalAmor docent Dennis verzorgt taalcursussen Nederlands.

Jerry

TaalAmor docent Jerry verzorgt taalcursussen Italiaans en is continu in ontwikkeling, getuige zijn studie in de taalwetenschap. Jong, enthousiast, betrokken en leergierig. 

Carmen

Carmen is naast haar werkzaamheden voor TaalAmor als docente Italiaans ook werkzaam als coach en begeleidster van taaldocenten.

Chiara Cozzatella

We zijn zeer verheugd met onze TaalAmor docente Italiaans Chiara, die allereerst werkzaam zal zijn op onze nieuwe locatie in Sassenheim: “I am originally from Rome and living in the Netherlands for almost two years now! I love teaching Italian as a way to export my culture, and the possibility of exploring it, through the language. While teaching, for me it is important that everyone enjoys the learning experience, and I value cultural exchange and respect. For this reason, I am always positive and enthusiastic in class, so that learning becomes an interesting and involving experience!”

Screenshot 2024-05-05 18.32.13

Jelle

TaalAmor docent Jelle introduceert zichzelf als volgt: “Ik ben Jelle, ik woon in Leiden en ik ben afgestudeerd in taalkunde. Ik vind het ontzettend leuk om talen te leren, en ook om ze te onderwijzen. Graag heet ik je welkom in mijn lessen waarin ik je vlot de essentiële zaken van hedendaags gesproken Nederlands zal bijbrengen. Tot snel!” Jelle is voor TaalAmor actief op de locatie in Leiden en verzorgt taaltrainingen voor diverse bedrijven. We hopen dat Jelle het team van TaalAmor blijft versterken in de toekomst!

PierreDocentTaalAmor

Pierre

Nt2 docent Pierre combineert zijn werkzaamheden voor TaalAmor met een baan als docent Nederlands op een middelbare school in Zoetermeer. Pierre’s specialiteit is de fantastische open werksfeer die hij weet te creëren. De cursisten voelen zich unaniem vrij om deel te nemen aan de conversaties en daarmee vult Pierre de lessen in naar de grondpijler van TaalAmor: ‘Een taal leer je door de taal te doen!’

vlag-van-spanje

Marga

TaalAmor docente Marga is zeer betrokken met de cursisten Spaans. Wat wij enorm waarderen is dat Marga inmiddels een ervaren docente Spaans is, maar nog iedere dag wil bijleren om haar lessen nòg aantrekkelijker te maken. Wij waarderen haar inzet enorm en mogen niet onbenoemd laten dat zij misschien wel de hoogste ogen gooit als het gaat om collegialiteit en inzetbaarheid. Twee zeer fijne eigenschappen. 

MarlenDocentSpaansTaalAmor

Marlèn

TaalAmor docente Marlèn verzorgt taalcursussen Spaans, waarbij ze de studenten enorm helpt met haar structuur en overzicht. Haar Zuid-Amerikaanse roots zorgen voor een prachtig Latijns tintje en we hopen dat Marlèn zich de komende jaren voor TaalAmor zou willen blijven inspannen.

DocenteTaalAmorChiaraBeltrami

Chiara Beltrami

De enorme leergierigheid en deskundigheid in de letterkunde, maar ook de Italiaanse achtergrond van Chiara, zorgen ervoor dat zij de moeilijkheden en knelpunten in het leerproces als géén ander herkent. Wij waarderen de inzet van Chiara voor TaalAmor en hopen dat zij in de toekomst beschikbaar blijft om een deel van onze cursisten te begeleiden. Chiara is zowel als docente Nederlands als Italiaans inzetbaar.

Chiara Ravinett0

Jong en bekwaam. Chiara is in de Italiaanse literatuur gedoken en dat zorgt voor een prachtige aanvulling op de lesstof. Wanneer je meer kennis hebt van de achtergrond, wordt het leren alleen nog maar interessanter! En dat zorgt voor resultaat op de langere termijn! 

Lieneke

Lieneke is een zeer ervaren en kundig docente NT2. Cursisten zijn unaniem lovend over haar lesopbouw, lesstof, lesstructuur en de sfeer die Lieneke meebrengt. 

cocohoek

Coco

Zowel voor, tijdens als na de taaltraining die Coco verzorgt, zullen de cursisten haar betrokkenheid ervaren. Zij levert maatwerk en dat wordt erg gewaardeerd.

Maria Lucia

Iedere les weet TaalAmor-docente MariaLucia te boeien en enthousiasmeren, waardoor de cursisten soms vergeten dat ze de taal aan het leren zijn door het gewoon heel erg fijn te hebben in de klas. Haar warme karakter en betrokkenheid maken van de lessen Italiaans een feestje. Maria Lucia werkt in onze taalschool in Leiden.

Florencia

Maria Florencia

“Ik kom uit Argentinië en ben in 2004 in Nederland komen wonen.
Ik ben een gepassioneerde professional met een ‘Master’s degree in Teaching Spanish as a Foreign Language at the University of Barcelona.’
Tijdens mijn lessen heb ik geleerd, dat het erg belangrijk is, dat alles wat je (nieuw) leert, of krijgt aangereikt, 100% begrijpelijk is.
Zo zorg ik ervoor dat de cursisten hun kennis van het Spaans vergroten en in de praktijk kunnen brengen. Ik bied ondersteuning door de uitspraak op een correcte manier te leren en dat eventuele spreekangst overwonnen wordt.
Ik hou van lesgeven, en zorg tijdens de lessen voor een hele prettige lesomgeving. Wanneer we met elkaar een fijne sfeer hebben, dan verloopt het leerproces veel gemakkelijker en natuurlijker.”

Taalamor_background

Antonia

Antonia is docente Italiaans en onderscheidt zich door haar betrokkenheid. Ze heeft talloze cursussen verzorgd voor TaalAmor en we hopen dat zij continueert. 

Céline Vernon-Girault

Celine

Céline is onze docente Frans en een elegante Francaise, die haar lessen smaakvol inricht en garant staat voor een hoge kwaliteit. Ze vertelt: “In 2009 ben ik naar Nederland verhuisd met mijn man en onze drie dochters. Sinds 2012 ben ik docente Frans en geef ik les aan kinderen en volwassenen van alle niveaus. Gepassioneerd door het leren van talen. Ik vind belangrijk om het onderwijs aan te passen aan het profiel van de deelnemers, hun behoeften en hun interesses. Altijd met een glimlach en een goed humeur.” Wanneer je interesse hebt om Franse les te volgen, kun je ons contactformulier invullen: www.TaalAmor.nl/contact/

CV afbeelding

Marianne

TaalAmor docente Marianne is niet alleen kundig; ze is tevens een leuke verschijning. Ze introduceert zichzelf als volgt: “Ik ben een jonge enthousiaste docent die cursisten met veel plezier begeleidt in hun leerproces. Oog voor ieder individu en persoonlijke begeleiding staan bij mij hoog in het vaandel. Mijn lessen zijn zeer gestructureerd, maar ik wijk af wanneer dat nodig is. Met een achtergrond in culturele antropologie en ervaring in het onderwijs weet ik de les goed aan te passen aan de cursisten, hun behoeften en achtergrond. Hierbij vind ik het belangrijk om een comfortabele en fijne leeromgeving te creëren waarin iedereen zich prettig voelt zodat iedere cursist het beste resultaat kan behalen.”

Screenshot 2024-05-05 19.23.14

Simone

TaalAmor docente Simone is zowel opgeleid NT2 docent als caberatière. Haar drijfveren omschrijft ze als volgt: “Taal vind ik superinteressant, en ik geef met veel plezier les bij TaalAmor en op de ISK, de internationale schakelklas met jongeren. Maar volwassenen vind ik ook heel fijn! Mooi hoe studenten allemaal hun eigen ervaringen meebrengen. In mijn lessen zijn studenten zelf aan de slag met samen werken, samen spreken en schrijven. Ook kun je, afgewisseld met het boek, interactieve digitale lessen verwachten, bijvoorbeeld via Lessonup.” We hopen dat Simone nog heel lang werkzaam zal zijn voor TaalAmor, de cursisten zijn erg content met haar lesmethodiek.