Nederlands leren

Een cursus Nederlands bij TaalAmor

— Volg een taalcursus Nederlands bij TaalAmor: ‘instromen kan op ieder moment’ —

Algemene informatie

Wij staan volledig achter onze visie op taalonderwijs: veel aandacht, sfeer en interactie. Daarnaast luisteren we heel goed naar ieders wens. De deelnemers van onze taalcursussen ervaren dat. Onze lessen zijn klassikaal en in kleine groepjes. We werken aan de hand van een duidelijke methode. Deze kun je bestellen via onze TaalAmor-shop.

Wil je je inschrijven of heb je interesse voor één van onze andere taalscursussen? Neem dan contact met ons op, via het contactformulier. *

Praktische informatie

Informatie

Voor het leren van Nederlands ben je bij TaalAmor aan het goede adres.

Onze docentes Lieneke, Coco, Pam, Cindy, Milja, Thomas, Elly, Marianne en Pierre verzorgen de taalcursussen Nederlands. We bieden alle niveaus aan, zodat je direct kunt starten! Onze docenten zijn gestructureerd en zorgen tijdens de groepslessen Nederlands voor interactie.  De docenten van TaalAmor zijn zeer betrokken. Dat merken de cursisten Nederlands direct, want de docenten zijn middels App-groepjes altijd bereikbaar voor vragen!  Kijk op Nederlands leren bij TaalAmor voor meer informatie of vul vrijblijvend het contactformulier in. Je kunt ook direct een e-mail sturen naar TaalAmor@gmail.com.  Inmiddels hebben honderden mensen lessen Nederlands gevolgd bij TaalAmor, en we zijn trots op de reacties en ervaringen. Onze lessen Nederlands worden allen op onze eigen locatie in Leiden verzorgd.

Docenten

Onze docentes Lieneke, Coco, Pam, Cindy, Milja, Thomas, Elly, Marianne en Pierre verzorgen de taalcursussen Nederlands. We bieden alle niveaus aan, zodat je direct kunt starten! Onze docenten zijn gestructureerd en zorgen tijdens de groepslessen Nederlands voor interactie.  De docenten van TaalAmor zijn zeer betrokken. Dat merken de cursisten Nederlands direct, want de docenten zijn middels App-groepjes altijd bereikbaar voor vragen! 

Lesmethode

Voor de cursussen Nederlands hanteren we de methode Nederlands in Gang, Nederlands in Actie en Nederlands op Niveau. Wij geloven in onze manier van lesgeven, en geven veel aandacht aan technieken voor het voor het voeren van conversaties.

Reviews

Bij de lessen Nederlands gaan sfeer en interactie hand in hand. We zorgen voor een gezellige en veilige omgeving. De deelnemers ervaren een soort familiegevoel bij TaalAmor. De beste motivatie om door te gaan met het leren van Nederlands is dat het leuk is om te praktiseren!

Bekijk op de Google pagina van TaalAmor een aantal reviews.

Prijzen

Rooster Nederlands

Onze nieuwe cursussen Nederlands starten eind augustus 2023, maar je kunt ook later instromen door onze persoonlijke begeleiding!

TaalAmor : Reglement 

* Wij plannen geen lessen in tijdens (school)vakanties.

* Vóórdat de cursus begint, ontvangt de cursist een factuur. Pas nadat de vergoeding voor de gehele cursus is voldaan,  is de inschrijving bevestigd. 

* Wij garanderen kleine groepen en reserveren een plaats voor je. Mede daarom kunnen wij geen (gedeeltelijke) restitutie van het lesgeld geven, mocht er sprake zijn van een annulering. Het verzetten van privélessen is mogelijk in overleg met de docent, mits minimaal een week van tevoren doorgegeven. Het missen van groepslessen is altijd voor eigen rekening: groepslessen kunnen niet worden ingehaald.