Nederlands leren

— Taalcursussen Nederlands bij TaalAmor: ‘instromen kan op ieder moment’ —

TaalAmor verzorgt lessen Nederlands voor alle niveaus, van beginner tot vergevorderd. Kom gezellig koffie drinken en kennis maken in onze gezellige taalschool, of neem contact op via TaalAmor@gmail.com of onderstaand contactformulier.

De nieuwe taalcursussen Nederlands zijn weer begonnen, maar je kunt nog instromen door onze goede begeleiding! We hebben voor de Nederlandse les op dinsdagavond een nieuwe ervaren docente kunnen contracteren. Marije Groen zal de cursus Nederlands op B1 niveau vol enthousiasme gaan verzorgen!

Wil je Nederlands leren schrijven en beter leren spreken? Bij TaalAmor leer je de taal in kleine groepen en krijg je snel vertrouwen met het gebruik in het dagelijks leven en op de werkvloer. Wij geven extra aandacht aan de conversaties, waardoor je de Nederlandse taal echt leert toe te passen. We geven onze lessen op ieder niveau face to face (in person) in onze kleinschalige taalschool. Er zijn ook online lessen mogelijk. Momenteel alleen op maandag!

Onze professionele docentes Lieneke, Coco, Marije, Patty en Simone verzorgen de lessen Nederlands bij TaalAmor.  Met veel persoonlijke aandacht en coaching op maat zorgen zij voor een optimale begeleiding om de Nederlandse taal te leren.

Lesmethode

Bij TaalAmor hanteren we de methode ‘Nederlands in gang’ (A0 / beginner => A2), ‘Nederlands in Actie’ (A2 => B1) en ‘Nederlands op niveau’ (B1 => B2). Daarnaast besteden de docentes veel aandacht aan conversaties, waardoor je de taal met vertrouwen leert spreken!

Bij TaalAmor bieden we ook een boekenservice, om de Nederlandse lessen nog toegankelijker te maken. Je kunt de lesboeken van ons overnemen of huren voor een klein bedrag. Zo wordt Nederlands leren nòg toegankelijker gemaakt.

Prijzen Nederlands taalcursus

 • De prijs van alle cursussen: Eur 240,-
 • Periode: 12 weken
 • Lesduur: 1,5 uur
 • Bij TaalAmor gaan de cursussen ALTIJD door. In het geval dat er 1 of 2 deelnemers zijn, dan verzorgen onze docenten 1 uur privé- of duoles. Wanneer, door tussentijdse instroom, het minimumaantal van 3 bereikt wordt, dan wordt de lesduur direct 1,5 uur.
 • De prijzen zijn exclusief lesmateriaal. TaalAmor biedt alle deelnemers de mogelijkheid om boeken in bruikleen te nemen, voor de duur dat de deelnemer bij TaalAmor lessen volgt. De kosten hiervoor bedragen eenmalig 17,50. Natuurlijk vragen wij de cursisten netjes om te gaan met de boeken en om er niet in te schrijven.

Contact

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een cursus Nederlands of heb je vragen? Neem dan alsjeblieft vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier.

Lesrooster / cursusaanbod

Nederlandse les voor beginners:

 • maandagochtend 11:00 -12:30 uur
 • maandagavond 18:30 – 20:00 uur
 • dinsdagavond 18:30 – 20:00 uur
Nederlandse les niveau A1 voor licht-gevorderden:
 • maandagavond 18:30 – 20:00 uur (online)

Nederlandse les niveau A2 (conversatieles) :

 • maandagavond 18:30 – 20:00 uur
 • donderdagochtend 09:30 – 11:00 uur

Nederlandse les niveau B1 (conversatieles):

 • dinsdagavond 20:00 – 21:30 uur