Leer nederlands

Een cursus Nederlands bij TaalAmor

— Volg een taalcursus Nederlands bij TaalAmor: ‘instromen kan op ieder moment: TaalAmor start zo ongeveer iedere maand met een nieuwe cursus Nederlands, dus start met het volgen van jouw lessen Nederlands bij TaalAmor’ —

Wat Biedt TaalAmor Aan?

Taalcursussen voor ieder niveau. Altijd al Nederlands willen leren? Schrijf je dan nu in voor een van onze cursussen Nederlands. Instromen kan op ieder moment.

Algemene informatie

Wij staan volledig achter onze visie op taalonderwijs: veel aandacht, sfeer en interactie. Daarnaast luisteren we heel goed naar ieders wens. De deelnemers van onze taalcursussen ervaren dat. Onze lessen zijn klassikaal en in kleine groepjes. We werken aan de hand van een duidelijke methode. Deze kun je bestellen via onze TaalAmor-shop.

Wil je je inschrijven of heb je interesse voor één van onze andere taalscursussen? Neem dan contact met ons op, via het contactformulier. 

Docenten

Onze ervaren docenten Lieneke, Coco, Pam, Cindy, Milja, Thomas, Elly, Marianne, Simone, Chiara, Amy, Dennis en Pierre verzorgen de taalcursussen Nederlands. We bieden alle niveaus aan, zodat je direct kunt starten! Onze docenten zijn gestructureerd en zorgen tijdens de groepslessen Nederlands voor interactie.  De docenten van TaalAmor zijn zeer betrokken. Dat merken de cursisten Nederlands direct, want de docenten zijn middels App-groepjes altijd bereikbaar voor vragen!

 

Methode

Voor de cursussen Nederlands hanteren we de methode Nederlands in Gang, Nederlands in Actie en Nederlands op Niveau. Wij geloven in onze manier van lesgeven, en geven veel aandacht aan technieken voor het voor het voeren van conversaties.

Languages
1
Courses per year
0
Students
0

Prijzen

Onze taalcursussen bestaan uit vaste pakketten. Wil je op een later moment starten? Dat kan! Neem contact met ons op.

Nederlands

lEIDEN

Nederlands

15 lessen van 80

minuten

Prijs

€300,-

Nederlands

Sassenheim

Nederlands

15 lessen van 80

minuten

Prijs

€300,-

Nederlands

OEGSTGEEST

NEDERLANDS

15 lessen van 80

minuten

PRIJS

€300,-

Nederlands

Lisse

NEDERLANDS

15 lessen van 80

minuten

PRIJS

€300,-

Bij TaalAmor gaan de cursussen ALTIJD door. In het geval dat er 1 of 2 deelnemers zijn, dan verzorgen onze docenten 1 uur privé- of duoles. Wanneer, door tussentijdse instroom, het minimumaantal van 3 bereikt wordt, dan wordt de lesduur direct verlengd

De prijzen zijn exclusief lesmateriaal. Heeft een deelnemer sterkte voorkeur om een boek te huren in plaats van te kopen? TaalAmor biedt bijna altijd de mogelijkheid om de benodigde boeken te huren gedurende de lesperiode, op verzoek van de deelnemer.

TaalAmor Voorwaarden - Nederlands Cursus

Wij plannen geen lessen in tijdens (school)vakanties.

Vóórdat de cursus begint, ontvangt de cursist een factuur. Pas nadat de vergoeding voor de gehele cursus is voldaan, is de inschrijving bevestigd. 

Wij garanderen kleine groepen en reserveren een plaats voor je. Mede daarom kunnen wij geen (gedeeltelijke) restitutie van het lesgeld geven, mocht er sprake zijn van een annulering. Het verzetten van privélessen is mogelijk in overleg met de docent, mits minimaal een week van tevoren doorgegeven. Het missen van groepslessen is altijd voor eigen rekening: groepslessen kunnen niet worden ingehaald.

bel of Whatsapp

any language!

Contact

any language!

Volg ons op social media

Facebook & instagram