Italiaans leren

Italiaanse les bij TaalAmor

— Taalcursussen Italiaans bij TaalAmor: ‘instromen kan op ieder moment’ —

Wat biedt TaalAmor aan?

Taalcursussen voor ieder niveau. Altijd al Italiaans willen leren? Schrijf je dan nu in voor een van onze cursussen in Leiden of Sassenheim. Instromen kan op ieder moment. 

Algemene informatie

De cursus Italiaans voor beginners bestaat uit allerlei leuke thema’s waardoor je je al snel verstaanbaar kunt maken tijdens de vakantie. Onze lessen zijn klassikaal en in kleine groepjes. Je volgt deze cursus in Sassenheim of Leiden.

Wil je je inschrijven of heb je interesse voor één van onze andere taalcursussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Docenten

Onze docenten Italiaans zijn Giulia, Chiara, Maria Lucia, Letizia, Antonia en Jerry. Zij verzorgen met veel enthousiasme de lessen Italiaans bij TaalAmor. Zij bieden de ultieme begeleiding tijdens de cursus Italiaans, door hun betrokkenheid en servicegerichtheid.

Met veel persoonlijke aandacht en coaching op maat zorgen zij voor een optimale begeleiding om de Italiaanse taal goed te leren! Daarnaast krijgen alle deelnemers het echte Italië-gevoel door hun kennis en passie voor het geboorteland.

Lesmethode

Voor de cursussen Italiaans hanteren we de methode Nuovo Espresso. Wij geloven in onze manier van lesgeven, en geven veel aandacht aan technieken voor het voor het voeren van conversaties.

1
Talen
0
Courses
0
Students

Prijzen

Onze taalcursussen bestaan uit vaste pakketten. Wil je later instromen? Dat kan! Neem dan contact met ons op.

Italiaans

Leiden

Italiaans

15 lessen van 80

minuten

prijs


€300,-

Italiaans

Sassenheim

Italiaans


15 lessen van 80

minuten

prijs


€300,-

Bij TaalAmor gaan de cursussen ALTIJD door. In het geval dat er 1 of 2 deelnemers zijn, dan verzorgen onze docenten 1 uur privé- of duoles. Wanneer, door tussentijdse instroom, het minimumaantal van 3 bereikt wordt, dan wordt de lesduur direct verlengd.

De prijzen zijn exclusief lesmateriaal. Heeft een deelnemer sterkte voorkeur om een boek te huren in plaats van te kopen? TaalAmor biedt bijna altijd de mogelijkheid om de benodigde boeken te huren gedurende de lesperiode, op verzoek van de deelnemer.

TaalAmor Reglement - Italiaans cursus

Wij plannen geen lessen in tijdens (school)vakanties.

Vóórdat de cursus begint, ontvangt de cursist een factuur. Pas nadat de vergoeding voor de gehele cursus is voldaan,  is de inschrijving bevestigd. 

Wij garanderen kleine groepen en reserveren een plaats voor je. Mede daarom kunnen wij geen (gedeeltelijke) restitutie van het lesgeld geven, mocht er sprake zijn van een annulering. Het verzetten van privélessen is mogelijk in overleg met de docent, mits minimaal een week van tevoren doorgegeven. Het missen van groepslessen is altijd voor eigen rekening: groepslessen kunnen niet worden ingehaald.

Bellen of Whatsappen

any language!

Contact

any language!

Volg ons op social media

Facebook & instagram