Frans leren

Franse les bij TaalAmor

— Taalcursus Frans voor beginners bij TaalAmor: ‘De nieuwe cursus Frans voor beginners start op woensdag 7 februari 2024: wekelijks Franse les van 10:30-11:50u. Neem contact op om je in te schrijven!’ —

Wat biedt TaalAmor aan?

Taalcursussen Frans bij TaalAmor. Altijd al Frans willen leren? Schrijf je dan nu in voor de cursus Frans voor beginners: deze begint op 7 februari en je hebt wekelijks les van onze ervaren docente Frans Celine. Wekelijks 80 minuten Franse les op woensdag van 10:30-11:50u.

Algemene informatie

De cursus Frans voor beginners bestaat uit allerlei leuke thema’s waardoor je je al snel verstaanbaar kunt maken tijdens de vakantie. Onze lessen zijn klassikaal en in kleine groepjes. 

Wil je je inschrijven of heb je interesse voor één van onze andere taalcursussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Docenten

Onze Frans docente Celine, verzorgt met veel enthousiasme de lessen Frans bij TaalAmor. Ze biedt de ultieme begeleiding tijdens de cursus Frans, door haar betrokkenheid en servicegerichtheid.

Met veel persoonlijke aandacht en coaching op maat zorgen wij voor een optimale begeleiding om de Franse taal goed te leren! Daarnaast krijgen alle deelnemers het echte Frankrijk-gevoel door haar kennis en passie voor haar geboorteland.

Lesmethode

Wij geloven in onze manier van lesgeven, en geven veel aandacht aan technieken voor het voeren van conversaties.

Talen
1
Courses
0
Students
0

Prijzen

Onze taalcursussen bestaan uit vaste pakketten. Wil je later instromen? Dat kan! Neem dan contact met ons op.

frans

lEIDEN

frans

15 lessen van 80

minuten

prijs


€300,-

Bij TaalAmor gaan de cursussen ALTIJD door. In het geval dat er 1 of 2 deelnemers zijn, dan verzorgen onze docenten 1 uur privé- of duoles. Wanneer, door tussentijdse instroom, het minimumaantal van 3 bereikt wordt, dan wordt de lesduur direct verlengd.

De prijzen zijn exclusief lesmateriaal. Heeft een deelnemer sterkte voorkeur om een boek te huren in plaats van te kopen? TaalAmor biedt bijna altijd de mogelijkheid om de benodigde boeken te huren gedurende de lesperiode, op verzoek van de deelnemer.

TaalAmor Reglement - cursus Frans

Wij plannen geen lessen in tijdens (school)vakanties.

Vóórdat de cursus begint, ontvangt de cursist een factuur. Pas nadat de vergoeding voor de gehele cursus is voldaan,  is de inschrijving bevestigd. 

Wij garanderen kleine groepen en reserveren een plaats voor je. Mede daarom kunnen wij geen (gedeeltelijke) restitutie van het lesgeld geven, mocht er sprake zijn van een annulering. Het verzetten van privélessen is mogelijk in overleg met de docent, mits minimaal een week van tevoren doorgegeven. Het missen van groepslessen is altijd voor eigen rekening: groepslessen kunnen niet worden ingehaald.

Bellen of Whatsappen

any language!

Contact

any language!

Volg ons op social media

Facebook & instagram